FIRA DEL RAM TORDERA 2009

 

El passat 5 de d’abril  vàrem fer a Tordera la segona prova del HUSQVARNA RACING CHAMPIONSHIP,   l’aposta de Husqvarna per apropar a tots els usuaris de motoserra al mon de la competició

Creada  per motoserristes per a motoserristes, el HRC consisteix en  una competició assequible per a qualsevol usuari de motoserra, fàcil de desarrollar i sobre tot…
¡ RÀPIDA!

Amb un reglament senzill, els participants han de competir en tres proves: dues de velocitat i una
d’ habilitat. Per realitzar-les, Husqvarna proporciona a tots els concursants tot el necessari: motoserras, fusta, equip de protecció, formació » in situ» i   regals per participar.

Els 8 concursants es van reunir a l’estand que Agrícola Tordera va muntar a la Fira Mercat del Ram de Tordera.
Aquests  motoserristes vàren fer gaudir al públic, alhora que posaven en pràctica les tècniques de tall que els ensenyava l’entrenador.

A l’ acabar l’ entrenament , es va passar a realitzar la competició, sempre amb gran companyerisme i fair play entre els concursants , ja que sabíen des del principi que l’enemic a batre era el cronòmetre.
Desprès d’ una ronda de SPEED CUT amb una 346XP de sèrie , es va passar a  la segona ronda de PROTOTYPE amb una 3120 potenciada pel servei tècnic , però conservant els elements bàsics de seguretat segons normativa europea .

 

Els guanyadors vàren ser:
1º: -Marc Fugarolas – —————— 15 puntos
2º: -Oriol Molà      ———————-14 puntos
3º: -Gerard Fugarolas——————- 13 puntos

 

¡Enhorabona i móltes gràcias  a tots els participants i a l’equip de HUSQVARNA RACING CHAMPIONSHIP!