Agrícola Tordera entrega 13 riders a Parcs i Jardins de Barcelona

BARCELONA.- El passat mes de novembre, AGRICOLA TORDERA, va fer l’entrega de 13 tractors per tallar gespa tipus RIDER de la firma Husqvarna a Parcs i Jardins de Barcelona.

A l’entrega ens van acompanyar representants de la firma  Internaco (importadora dels productes Husqvarna per Espanya) i, per part de Parcs i Jardins de Barcelona, hi vàren assistir el Sr. Xavier Felip i el Sr. Barceló, acompanyats per 26 dels futurs usuaris d’aquestes màquines als que vàrem realitzar els cursets de formació d’ús i manteniment dels Riders.

Els tractors Riders de Husqvarna són únics en la seva categoria i es caracteritzen per la seva maniobrabilitat, facilitat d’us, fiabilitat i la seva unitat de tall BIO CLIP sense necessitat de recollir, que garantitza un acabat de tall perfecte.

Parcs i Jardins de Barcelona, es suma d’aquesta manera, als Ajuntaments, empreses i Institucions, a les que Agrícola Tordera ha subministrat aquest tipus de màquines i entre les que destaquem: els Ajuntaments de Tordera, Malgrat, Lloret, Arenys de Munt, Sant Esteve de Palautordera; El Parc Montnegre Corredor i les Fundacions Privades Moli d’en Puigvert i Aspronis El Vilar.